Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop
Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop - Πουλήστε τα προϊόντα σας 24ώρες

Δημιουργία eshop

Η δημιουργία eshop αποτελεί μια πραγματική ανάγκη για τις εμπορικές επιχειρήσεις καθώς ο αριθμός των χρηστών του internet που πραγματοποιούν αγορές online καθημερινά αυξάνεται στην Ελλάδα. Κατά την κατασκευή eshop είναι σημαντικό να φροντίζουμε ο χρήστης να μπορεί να πραγματοποιήσει μια αγορά online χωρίς να δυσκολευτεί ακόμη κι αν δεν διαθέτει σχετική εμπειρία με το internet.

Μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ώρο με τη δημιουργία ενός eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα).

Τα στατιστικά στοιχεία σήμερα στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι οι καταναλωτές θεωρούν πως είναι ευκολότερο και λιγότερο χρονοβόρο να αγοράζουν από το σπίτι τους, από το γραφείο τους, ακόμα κι από τη φορητή τους συσκευή (mobile phone, tablet, netbook) κάθε μέρα και ό,τι ώρα εκείνοι επιθυμούν. Τους αρέσει να ενημερώνονται ενδελεχώς και να συγκρίνουν προϊόντα από διαφορετικά eshop. Στο διαδίκτυο οι χρήστες απορρίπτουν εύκολα αυτό που δεν τους αρέσει κι εμπιστεύονται με δυσκολία. Το eshop σας θα πρέπει να καταφέρει να τους πείσει για την αξιοπιστία σας και να τους κάνει να σας εμπιστευτούν μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα. Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση και λειτουργικότητα των eshop πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που καταφέρνει να πουλάει τα προϊόντα σας από μόνο του και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη δεν είναι μια απλή κι εύκολη υπόθεση. 

Κατασκευή eshop χαρακτηριστικά

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή eshop κάθε είδους. Έχουμε δημιουργήσει και διαχειριζόμαστε εκατοντάδες eshop στην Ελλάδα: από eshop με λίγες κατηγορίες και προϊόντα μέχρι eshop με χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων.

Δημιουργία eshop – Λειτουργικό, πρακτικό κι εύχρηστο για τον πελάτη

Όποιες κι αν είναι οι δικές σας δυσκολίες εμείς στη Web-Infox μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη λύση ώστε να πουλήσετε και να προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα σας στο internet. Η εφαρμογή για τη δημιουργία eshop που χρησιμοποιούμε είναι πολύ απλή στη χρήση της και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις για το χειρισμό της. Έτσι, μπορείτε να καταχωρήσετε και να διαχειρίζεστε πολύ εύκολα τα προϊόντα σας, καθώς και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.

Δημιουργία eshop – Δείτε το ως μελλοντική επένδυση.

Κατασκευή eshop χαρακτηριστικά

Η δημιουργία ενός αξιόπιστου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το πρώτο βήμα που θα κάνετε στη  συνεργασία μας. Στη Web-Infox διαθέτουμε τμήμα τεχνικής υποστήριξης για τα eshop των πελατών μας και σας παρέχουμε εκπαιδευτικά βίντεο, ώστε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το eshop σας εύκολα και γρήγορα. Άμεσα, γρήγορα κι αποτελεσματικά είμαστε καθημερινά δίπλα σας όποτε εσείς μας χρειάζεστε παρέχοντας υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με το eshop σας. Επίσης, μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρει το διαδίκτυο προκειμένου να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο internet.

Δείτε εδώ ολοκληρωμένη παρουσίαση των χαρακτηριστικών της εφαρμογής για τη δημιουργία eshop.

Επίσης εδώ θα δείτε μια πλήρη παρουσίαση για την προώθηση του eshop σας με καμπάνιες Google Adwords.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.