Υπηρεσίες

Σχεδιασμός Δημιουργία Κατασκευή Ιστοσελίδων
Σχεδιασμός Δημιουργία Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός δημιουργία και κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων από τη Web-Infox σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής, προώθησης και βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας. Η Web-Infox αποτελεί για σας την πιο έξυπνη επιλογή ώστε να καταφέρετε να έχετε μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γιατί για μας προτεραιότητα είναι πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες και πιο αποδοτικές λύσεις!

 

Η κατασκευή κι ανάπτυξη μιας πετυχημένης ιστοσελίδας προϋποθέτει την ύπαρξη ενός όμορφου εικαστικού (web design) που η καινοτομία και η λειτουργικότητά του κάνουν την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ευχάριστη και καθιστούν τον ιστότοπο εύχρηστο ακόμη και για τον πιο άπειρο χρήστη του ίντερνετ.

Μπορείτε να διασφαλίσετε την επιτυχία σας αναθέτοντας σε μας να κατασκευάσουμε για σας μια βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα που προωθείται με σωστά κριτήρια και λέξεις-κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κτλ.) και στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Google+, Instagram κτλ.), καθώς και σε γνωστούς διαδικτυακούς καταλόγους (Open search).

Κατασκευή ιστοσελίδων υπηρεσίες

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας απαιτούν να γίνει η απαραίτητη προεργασία ώστε να δημιουργηθεί η τελική μορφή που επιθυμούμε να έχει η ιστοσελίδα. Οι παράγοντες που χρειάζεται να ληφθούν υπ' όψιν ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζουν την τελική εμφάνιση κι αποδοτικότητα της ιστοσελίδας σας είναι η χρήση πειστικών και κατάλληλων κειμένων, η μελέτη της πλοήγησης, η χρήση όμορφων γραφικών, η αξιοποίηση ελκυστικών και καθαρών εικόνων, η σωστή ποικιλία χρωμάτων, η χρήση καλαίσθητου εικαστικού, η προσθήκη κουμπιών για διασύνδεση με τα social media, η χρήση σωστών λέξεων-κλειδιών, η προσθήκη αναλυτικών περιγραφών στα προϊόντα (εάν πρόκειται για eshop), η ανάρτηση καλογραμμένων άρθρων (κειμενογραφία) ώστε να μπορούν όλα τα παραπάνω να λειτουργήσουν σωστά σύμφωνα με το πρότυπο WEB2, και πάνω από όλα η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και τις απαιτήσεις του SEO (Βελτιστοποίηση και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης).

Ακολουθούμε όλες τις τελευταίες τάσεις του μοντέρνου και σύγχρονου Web design και είμαστε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του σχεδιασμού αλλά και σε όλες τις νέες τεχνολογίες (development) στον τομέα του προγραμματισμού. Με αυτό τον τρόπο η Web-Infox καταφέρνει να δημιουργήσει ένα άριστο κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με την αξιοποίηση καινοτόμων λύσεων ως προς την κατασκευή της ιστοσελίδας και το εικαστικό της σας παραδίδουμε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop που συνιστά πόλο έλξης για τους χρήστες του διαδικτύου ώστε να προσελκύσετε επισκέπτες στον ιστότοπό σας αλλά και πελάτες στο eshop σας.

Διαθέτουμε πολλούς τρόπους για να καταστήσουμε γνωστή την ιστοσελίδα σας κι αξιοποιούμε πολυάριθμα κανάλια προώθησης όπως online οδηγούς με υψηλή οργανική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και ειδικότερα στη Google που μπορούν να ανεβάσουν την ιστοσελίδα σας στις πρώτες οργανικές θέσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κατασκευή ιστοσελίδων από τη Web-Infox σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής, προώθησης και βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Εάν στόχος σας είναι η κατασκευή ενός eshop, τότε η Web-Infox φροντίζει να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας με κριτήριο τον τρόπο σκέψης του χρήστη-πελάτη, ώστε να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων και τη διεύρυνση του πελατολογίου σας. Έτσι, προσαρμόζουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας στις δικές σας ανάγκες και στις ανάγκες των πελατών σας παρακολουθώντας βήμα-βήμα την εξέλιξη στου eshop.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις πιο σημαντικές λειτουργίες για ένα eshop: την αναζήτηση ενός προϊόντος, την προσθήκη στο καλάθι, τη διαδικασία εγγραφής, τα έξοδα αποστολής και τον τρόπο πληρωμής, ώστε να καταστήσουμε την εμπειρία αγοράς ευχάριστη για τον χρήστη και βέβαια να τον προδιαθέσουμε θετικά ώστε να επιστρέψει σε σας  και να σας προτιμήσει για μελλοντικές αγορές του. Γιατί πρωταρχικός στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις και το κέρδος του καταστήματος σας!
Ένα σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία είναι η χρήση ενός Responsive Design, δηλαδή ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας που είναι ιδιαίτερα φιλική για φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα (mobile phones, tablets, netbooks). Έτσι, η ιστοσελίδα μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε διάσταση οθόνης ώστε να μπορεί ο χρήστης να διαχειριστεί άνετα κι εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και να κάνει τις αγορές του. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες ιστοσελίδες ειδικά διαμορφωμένες για κινητές συσκευές. Η Web-Infox σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Η Web-Infox αποτελεί μια εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων, πετυχημένων eshop, ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, ιστοσελίδων διάφορων οργανισμών και ιατρικών ιστοσελίδων, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την ολοκληρωμένη προώθηση και διαφήμισή τους στο διαδίκτυο. Η δουλειά μας δεν χαρακτηρίζεται από προχειρότητα. Οι ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει αποδεικνύουν την αξία μας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία ενώ ειδίκευσή μας αποτελεί η διαφήμιση στο ίντερνετ και η κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς να σταματάμε μόνο σε αυτά. Ακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες λογισμικού του διαδικτύου για να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φροντίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε λογικό κόστος, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε γρήγορες κι αποτελεσματικές λύσεις ώστε ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την εταιρία μας. Όλοι οι πελάτες μας θα σας το επιβεβαιώσουν. 

Επιθυμείτε να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ή μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου; Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογό μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγησή του και ίσως τον κάνει να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα τη μείωση της επισκεψιμότητας και συνεπώς, των πωλήσεων και του δυνητικού κέρδους της επιχείρησης. Εμπιστευτείτε τη Web-Infox, μια εταιρία που εξειδικεύεται επί πολλά έτη στην κατασκευή επιτυχημένων ιστοσελίδων κι έτσι, μπορεί να σας προσφέρει άμεσες κι αποτελεσματικές λύσεις. Αναθέστε σε εμάς την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος κατασκευής για τη δική σας ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα εδώ.

 

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

 • Σχεδιασμός λογότυπου
 • Web Design
 • Εταιρική ταυτότητα
 • Σχεδιασμός γραφικών
 • Παραγωγή βίντεο

Ανάπτυξη Εφαρμογών

 • Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)
 • Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές
 • Κατασκευή eshop
 • Website support
 • Σχεδίαση εφαρμογών

Διαδικτυακό μάρκετινγκ

 • Προώθηση ιστοσελίδων (SEO)
 • Πληρωμή ανά κλικ (PPC)
 • Μάρκετινγκ μέσω email
 • Μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Μάρκετινγκ προβολής

Επιχειρηματικές λύσεις

 • Ψηφιακή στρατηγική
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Γραφή κειμένων περιεχομένου
 • Αναφορές στρατηγικής marketing
 • Αναφορές στρατηγικής SEO

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

 • Κατοχύρωση Domain
 • Φιλοξενία (hosting)
 • Ανάλυση μεγάλων δεδομένων
 • Shared hosting
 • E-Commerce

Κατασκευη Ιστοσελίδων

 • Ιστοσελίδα ξενοδοχείου
 • Ειδησεογραφική ιστοσελίδα
 • Ιστοσελίδα εστιατορίου
 • Ιατρική ιστοσελίδα
 • Ιστοσελίδα οργανισμών

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.