Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρία Web-infox
Η Εταιρία Web-infox

Η Εταιρία Web-infox

Η Web-Infox ίσως νομίζετε πως είναι άλλη μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων όπως όλες οι άλλες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!

Δραστηριοποιείται, όπως όλοι οι άλλοι, στην κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων και e-shop, με τη διαφορά ότι έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop και σελίδων στα social media, δίνοντας μεγάλη έμφαση σε όλους τους τομείς που πλαισιώνουν τη διαδικασία του internet marketing όπως σχεδιασμό, προώθηση, βελτιστοποίηση αλλά και υπηρεσίες επαγγελματικής κειμενογραφίας.

Οτιδήποτε κατασκευαστεί από εμάς καταχωρείται αυτόματα στους υποβοηθητικούς μας επαγγελματικούς καταλόγους, οι οποίοι είναι υπεράριθμοι και τους χειριζόμαστε εμείς. Από εκεί γίνεται όλη η προώθηση.

Τώρα η κατασκευή ιστοσελίδων έχει νέα ταυτότητα.

Οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δουν την επιχείρησή σας σε όλο της το φάσμα, εξερευνώντας όλες τις πτυχές των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε μέσα από φωτογραφίες, παραπομπές σε αντίστοιχες σελίδες στο Facebook ή στο Instagram αλλά και με την προβολή σχετικών βίντεο στο YouTube.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χειριστείτε μεγάλο όγκο εργασίας για email marketing σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε μαζικά newsletters χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

Τώρα η κατασκευή ιστοσελίδων έχει νέα ταυτότητα. Εκτός από την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία, τα οποία για εμάς θεωρούνται δεδομένα, έχουμε εστιάσει στην προώθηση και στη διάδοση της επιχείρησής σας.

Συνεργαζόμαστε με όλη την Ελλάδα, καθώς έχουμε συνεργάτες σε τρεις μεγαλουπόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα), καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλο τον ελλαδικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μέιλ στο info@web-infox.eu, τηλεφωνώντας στο 6974669905 ή χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας στο Facebook για να ζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, αλλά και για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ασυναγώνιστες τιμές μας!!

Web-infox.eu…γιατί εσείς ξέρετε πόσο καλοί είστε. Οι πελάτες σας, όμως, το ξέρουν;

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.