Ποιοί Είμαστε

Η Εταιρία Web-infox
Η Εταιρία Web-infox

Η Εταιρία Web-infox

Η Web-infox.eu φαίνεται, σαν μια ακόμη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!

Δραστηριοποιείται, όπως όλοι οι άλλοι, στην κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων και e-shop, με την διαφορά ότι έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδας, e-shop και σελίδας στα social media, δίνοντας μεγάλη έμφαση σε όλους τους τομείς που πλαισιώνουν την διαδικασία του internet marketing, όπως σχεδιασμό, προώθηση, βελτιστοποίηση, αλλά και υπηρεσίες επαγγελματικής κειμενογραφίας.

Οτιδήποτε κατασκευαστεί από εμάς, καταχωρείται αυτόματα στους υποβοηθητικούς μας επαγγελματικούς καταλόγους, οι οποίοι είναι υπεράριθμοι και τους χειριζόμαστε εμείς. Από εκεί γίνεται όλη η προώθηση.

Τώρα η κατασκευή ιστοσελίδων έχει νέα ταυτότητα.

Οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δουν την επιχείρησή σας, σε όλο της το φάσμα, εξερευνώντας όλες τις παραπλεύρους των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε, με φωτογραφίες, με παραπομπές στις αντίστοιχες σελίδες στο facebook ή στο instagramm, αλλά και με την προβολή σχετικού video στο youtube.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφέρουμε ότι, μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλους όγκους email marketing, σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε μαζικά newsletters, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

Τώρα η κατασκευή ιστοσελίδων έχει νέα ταυτότητα. Εκτός από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, τα οποία για εμάς θεωρούνται δεδομένα, έχουμε εστιάσει, κυρίως, στην προώθηση και την διάδοση της επιχείρησή σας.

Δουλεύουμε με όλη την Ελλάδα, καθώς εδρεύουμε σε δύο μεγαλουπόλεις Αθήνα και Τρίκαλα, καλύπτοντας, με αυτόν τον τρόπο όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@web-infox.eu, στο 6974669905 ή στο Facebook, για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, αλλά και για να σας ενημερώσουμε για τις ασυναγώνιστες τιμές μας!!

Web-infox.eu…γιατί εσείς ξέρετε πόσο καλοί είστε. Οι πελάτες το ξέρουν??

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.