Κειμενογραφία

Εγγραφή κειμένου για ιστοσελίδες- Κειμενογραφία ιστοσελίδων
Εγγραφή κειμένου για ιστοσελίδες- Κειμενογραφία ιστοσελίδων

Εγγραφή κειμένου για ιστοσελίδες- Κειμενογραφία ιστοσελίδων

Η κειμενογραφία αποτελεί μια υπηρεσία που λειτουργεί καταλυτικά στην προωθητική διαδικασία οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Η κειμενογραφία στην Ελλάδα βρίσκεται σε εμβρυακή κατάσταση καθώς οι περισσότεροι την απαξιώνουν, θεωρώντας την όχι και τόσο σημαντική. Η Google έχει διαφορετική άποψη. O Bill Gates έγραψε ολόκληρο άρθρο το 1996 με τίτλο Content is the King. Κάτι θα ήξερε παραπάνω από εμάς. Στο εξωτερικό, και ειδικά στην Αμερική, η κειμενογραφία πληρώνεται με υπέρογκα ποσά και οι καλοί κειμενογράφοι είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους επαγγελματίες.

υπηρεσίες κειμενογραφίας

Η σωστή διαφημιστική κειμενογραφία μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθειά σας να προβάλετε τη δουλειά σας στο ευρύ κοινό, αλλά και να γίνετε γνωστοί. Επίσης, αν το κείμενο συμπεριλαμβάνει τις κατάλληλες φράσεις SEO, αυτό θα βοηθήσει να εμφανίζεστε πρώτοι σε αναζητήσεις στη Google και φυσικά να έχουν άμεση πρόσβαση σε εσάς οι υποψήφιοι πελάτες.

O Bill Gates έγραψε ολόκληρο άρθρο το 1996 με τίτλο "Content is the King".

Ο κειμενογράφος είναι ο καταλληλότερος σύμμαχος στη μάχη για εμπορική διεκδίκηση. Χωρίς ένα ισχυρό διαφημιστικό κείμενο υπάρχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και κατ' επέκταση, την ευθύβολη απήχηση που αξίζετε. Έχοντας μεγάλη πείρα στη διαφημιστική κειμενογραφία, έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε οποιασδήποτε μορφής κείμενο αλλά και να διαχειριστούμε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή αντικείμενο. Όλα αυτά, φυσικά, σε συνδυασμό με πολύ προσιτές τιμές. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι έχουν τη σωστή κειμενογραφία ως πρώτο μέλημά τους. Εσείς;

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.