Κειμενογραφία

Εγγραφή κειμένου για ιστοσελίδες- Κειμενογραφία ιστοσελίδων
Εγγραφή κειμένου για ιστοσελίδες- Κειμενογραφία ιστοσελίδων

Εγγραφή κειμένου για ιστοσελίδες- Κειμενογραφία ιστοσελίδων

Η κειμενογραφία αποτελεί μια υπηρεσία, που λειτουργεί καταλυτικά στην προωθητική διαδικασία, οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Η κειμενογραφία στην Ελλάδα βρίσκεται σε εμβρυακή κατάσταση καθώς οι περισσότεροι την απαξιώνουν, θεωρώντας την όχι και τόσο σημαντική. Η Google έχει διαφορετική άποψη. O Bill Gates έγραψε ολόκληρο άρθρο το 1996, με τίτλο "Content is the King". Κάτι θα ήξερε παραπάνω από εμάς. Στο εξωτερικό, και ειδικά στην Αμερική, η κειμενογραφία πληρώνεται με υπέρογκα ποσά και οι καλοί κειμενογράφοι, είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους επαγγελματίες.

υπηρεσίες κειμενογραφίας

Η σωστή διαφημιστική κειμενογραφία, μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια σας, να προβάλετε την δουλειά σας στο ευρύ κοινό, αλλά και να γίνετε γνωστοί. Επίσης, αν το κείμενο συμπεριλαμβάνει τις κατάλληλες SEO φράσεις, θα βοηθήσει να βγαίνετε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google και φυσικά να έχουν άμεση πρόσβαση σε εσάς, οι υποψήφιοι πελάτες.

O Bill Gates έγραψε ολόκληρο άρθρο το 1996, με τίτλο "Content is the King"

Ο κειμενογράφος είναι ο καταλληλότερος σύμμαχος, στην μάχη της εμπορικής διεκδίκησης. Χωρίς ένα ισχυρό διαφημιστικό κείμενο υπάρχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και κατ' επέκταση, την ευθύβολη απήχηση που αξίζετε. Έχοντας μεγάλη πείρα στην διαφημιστική κειμενογραφία, έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε οποιασδήποτε μορφής κείμενο αλλά και να διαχειριστούμε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή αντικείμενο. Όλα αυτά, φυσικά, σε συνδυασμό με πολύ προσιτές τιμές. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι, έχουν την σωστή κειμενογραφία ως πρώτο μέλημα. Εσείς??

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.