Γιατί να προτιμήσετε την Web-infox για τη δική σας ιστοσελίδα

Γιατί να προτιμήσετε την Web-infox για τη δική σας ιστοσελίδα

Γιατί να προτιμήσετε την Web-infox για την δική σας ιστοσελίδα

Όταν επιλέγετε μια εταιρία για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι σημαντικό να μην παρασύρεστε από εταιρίες που προσφέρουν δήθεν κατασκευή ιστοσελίδων σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εταιρία στην οποία θα εμπιστευτείτε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να είναι αξιόπιστη και οι ειδικοί της να διαθέτουν την τεχνογνωσία, ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο που τους αναθέτετε. Ας δούμε, λοιπόν, σε τι διαφέρει η Web-Infox από άλλες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων και γιατί σας συμφέρει να την επιλέξετε.

 

 • Κατασκευάζουμε απεριόριστες σελίδες στα πακέτα Basic: Η Web-Infox σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρίες δεν θέτει όριο στον αριθμό σελίδων που κατασκευάζει για μια ιστοσελίδα. Όποιο πακέτο κι αν επιλέξετε, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό σελίδων.
 • Παρέχουμε πιστοποιητικό SSL εντός της τιμής: Η Web-Infox εξασφαλίζει πιστοποιητικό SSL για όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζει, ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι ασφαλής και να φέρει την αντίστοιχη ένδειξη ασφαλείας.
 • Εξασφαλίζετε hosting και domain name για ένα έτος εντός της τιμής: Η Web-Infox δεν σας ζητάει να πληρώσετε επιπλέον ποσό για το hosting και για την κατοχύρωση του ονόματος της ιστοσελίδας σας. Αντιθέτως, το κόστος για το hosting και το domain name για το πρώτο έτος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
 • Οι έμπειροι προγραμματιστές μας διαθέτουν την τεχνογνωσία ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται υψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης: Οι ειδικοί της Web-Infox είναι ικανοί να ανεβάσουν την ιστοσελίδα σας υψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Λίγοι γνωρίζουν το SEO όπως η Web-Infox, ώστε να μπορούν να φέρουν πραγματικά αποτελέσματα και να κάνουν τη διαφορά για την ιστοσελίδα σας.
 • Σας παρέχουμε δωρεάν ένα πλάνο μάρκετινγκ μαζί με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας: Η Web-Infox δεν εγκαταλείπει ποτέ τους πελάτες της! Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας προτείνουμε ένα πλάνο μάρκετινγκ που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητά της και να βελτιώσετε την κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μερικοί από τους τρόπους που προτείνουμε είναι δωρεάν, άλλοι έχουν ένα μικρό κόστος κι άλλοι απαιτούν μια μεγαλύτερη επένδυση. Το σημαντικό είναι ότι γνωρίζετε με ποιους τρόπους μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας κι έγκειται σε εσάς να επιλέξετε τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας προϋπολογισμό.
 • Έχετε πρόσβαση να βλέπετε την ιστοσελίδα σας κατά την κατασκευή της: Ο πελάτης στη Web-Infox μένει πάντα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας. Έχετε πρόσβαση να βλέπετε την ιστοσελίδα σας κατά την κατασκευή της και είστε πάντα σε επικοινωνία μαζί μας για όποιες αλλαγές επιθυμείτε να γίνουν.
 • Έχετε διαρκή τεχνική υποστήριξη όποιο πακέτο μας κι αν επιλέξετε: Σε όλα τα πακέτα μας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με όποιο ζήτημα τυχόν χρειαστούν βοήθεια.
 • Κατασκευάζουμε πάντα δυναμικές ιστοσελίδες και όχι στατικές: Οι στατικές ιστοσελίδες δεν σας δίνουν καμία δυνατότητα να τροποποιήσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δημοσιεύοντας τακτικά άρθρα ή καταχωρώντας νέα προϊόντα κτλ. Η Web-Infox αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών της και θέλοντας πάντα το καλύτερο για εκείνους κατασκευάζει πάντα δυναμικές ιστοσελίδες, ώστε να μπορείτε να τροποποιείτε το περιεχόμενό τους εύκολα και γρήγορα.
 • Παρέχουμε εκπαίδευση χρήσης για την ιστοσελίδα σας σε όλα τα πακέτα: Όποιο πακέτο κι αν επιλέξετε, μπορούμε να σας στείλουμε εκπαιδευτικά βίντεο ώστε να μάθετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα σας, να καταχωρείτε προϊόντα, να δημοσιεύετε άρθρα στο Blog σας κ. ά.
 • Υπάρχει σελίδα Blog σε όλα τα πακέτα μας: Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία σελίδας Blog στην ιστοσελίδα σας διότι η Web-Infox γνωρίζει τη σημασία ύπαρξης ενός Blog για έναν ιστότοπο. Η τακτική δημοσίευση άρθρων είναι ο πιο εύκολος τρόπος να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
 • Γίνεται σύνδεση της ιστοσελίδας σας με τα κοινωνικά δίκτυα σε όλα τα πακέτα μας: Η Web-Infox αναγνωρίζοντας τη σημασία των κοινωνικών δικτύων στην εποχή μας για την προώθηση μιας ιστοσελίδας συνδέει όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζει με τη σελίδα σας στα κοινωνικά δίκτυα.
 • Δημιουργούμε σλάιντ στην αρχική σελίδα με όποιο πακέτο κι αν επιλέξετε χωρίς επιπλέον κόστος: Πολλές εταιρίες σας ζητούν να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό όταν επιθυμείτε να δημιουργηθεί κάποιο σλάιντ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας σας. Η Web-Infox δεν ζητάει κανένα επιπλέον ποσό. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν επιθυμεί να υπάρχει φωτογραφία παρουσίασης ή σλάιντ στην αρχική σελίδα κι ό,τι από τα δύο κι αν επιλέξει η τιμή του πακέτου του δεν θα μεταβληθεί.

 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις διαφορές ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει η Web-Infox σε σχέση με άλλες εταιρίες ενώ κατά τη συνεργασία μαζί μας θα δείτε ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα. Εμπιστευτείτε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε μας κι εξασφαλίστε τις υπηρεσίες που χρειάζεται πραγματικά μια ιστοσελίδα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Εμείς στη Web-Infox είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας!